Het bruisende hart

Het gebied rondom de watertoren vormt het bruisende hart van Park Voorburg. Een plek waar bewoners, medewerkers en inwoners van Vught elkaar kunnen ontmoeten. Of je nu een kopje koffie wilt drinken bij Grab & Go, met de kleinkinderen een bezoekje wilt brengen aan de dierenweide of mee wilt doen aan een creatieve activiteit in de Weverij. Alles is mogelijk en iedereen is van harte welkom!

De Weverij

De Weverij ligt midden in het bruisende hart van Park Voorburg. De activiteiten die plaatsvinden in De Weverij zijn grotendeels gericht op herstel en participatie. O.a. de houtwerkplaats, het Living Museum, het Crea-atelier en winkel Hebbes zitten in het gebouw.

Social Hub RIO

Social Hub RIO is de nieuwe plek waar creatieve en maatschappelijke ondernemers een werkruimte huren, waar pioniers en kwartiermakers elkaar weten te vinden en waar kruisbestuiving tot stand komt. Wil jij ook onderdeel zijn van deze hub? Neem dan contact op.

De Brandweerkazerne

Kadoshop De Brandweerkazerne heeft zijn naam te danken aan het feit dat deze gevestigd is in de oude Brandweerkazerne op Park Voorburg. De winkel is te vinden tegenover de dierenweide en ‘Onder de Watertoren’. Ook Grab & Go zit gevestigd in de oude Brandweerkazerne. Mederwerkers van Reinier van Arkel werken hier samen met cliënten en vrijwilligers. Hier verkopen ze lekkere broodjes, verse soep en fruitsalades. Zowel de winkel als Grab & Go is toegankelijk voor iedereen.

Dierenweide

De dierenweide is een kleinschalige boerderij met veel verschillende dieren, waaronder lama’s, pauwen, kippen, eenden en vogels. Cliënten van Reinier van Arkel werken er in kleine groepen met en voor de dieren onder deskundige begeleiding. Iedereen is welkom om naar de dieren te komen kijken!